Световна Федерация по Кеч

Първична сила


Първична сила е седмично телевизионно шоу на Световната федерация по кеч. Шоуто се излъчва  в четвъртък по GTV. На Първична сила се гледа, като на главно шоу на WWE, в сравнение с другите му сродни предавания: Разбиване и ECW, благодарение на по-дългата си история и начина, по-който се рекламира.

WWE Friday Night SmackDown (в България като Разбиване) е телевизионно кеч предаване, едно от трите водещи шоута на кеч федерацията WWE. Звездите на Smackdown обикновено правят четири представяния на седмица. WWE записва вечерното шоу от вторник и го излъчва петък вечер същата седмица. Понякога, шоуто се излъчва на живо.

 

ECW

(Extreme Championship Wrestling) (в превод: Екстремна федерация по кеч) е търговска марка на WWE (Световната федерация по кеч), която е създадена на базата на независимата търговска марка ECW, съществувала в периода 1992-2001 година. ECW дебютира на 13 юни 2006 с телевизионно кеч предаване, което продължава да се излъчва всяка седмица във вторник вечер. Другите две търговски марки на кеч федерацията WWE са RAW и SmackDown!.